Τον Οκτώβριο του 2015, 22 ερευνητές από 10 χώρες συναντήθηκαν στη Διεθνή Υπηρεσία ‘Ερευνας για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών της Γαλλίας όπου και αξιολόγησαν τη καρκινογένεση της κατανάλωσης του κόκκινου κρέατος και του επεξεργασμένου κρέατος (άσπρο και κόκκινο). πηγή: Νίκη Μαρτιμιανάκη – Διατροφολόγος – Διατροφική Θεραπεύτρια , mBANT (UK) | Χανιά | Ηνωμένο Βασίλειο https://www.plantbasednt.gr Με τον όρο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κρέας & Προβλήματα Υγείας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί