Μελέτη: Το Βιολογικό Κρέας εξίσου επιβλαβές για το περιβάλλον

Η ζημιά για το κλίμα του Βιολογικού Κρέατος ήταν χειρότερη για το Κοτόπουλο, παρόμοια για το Βοδινό, Αρνί, και Χοιρινό. Αντίθετα τα φυτά που καλλιεργούνται βιολογικά έχουν το μισό κλιματικό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά προϊόντα, καθώς δεν βασίζονται σε χημικά λιπάσματα και όλα τα φυτά έχουν πολύ χαμηλότερες εκπομπές από τα ζωικά προϊόντα. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μελέτη: Το Βιολογικό Κρέας εξίσου επιβλαβές για το περιβάλλον.